Despre noiRota transplant de Păr deţine o experienţă îndelungată în domeniul esteticii. Suntem unul dintre cele mai respectate centre de transplant de păr din Turcia şi Europa. Firma noastră posedă experienţă în sectorul de sănătate, servicii de transplant de păr, transplanturi de mustata şi sprâncene. De asemenea, activam şi în domeniul chirurgiei estetice. Rota Transplant de Păr a atins o pozitie importantă în domeniul esteticii şi al transplanturilor de păr in Turcia datorită personalului nostru cu experienţă şi al doctorilor experţi. O mulţime de oameni din diferite părti ale lumii ne vizitează pentru transplanturi de păr şi chirurgie estetică.  Rota Transplant de Păr rezolvă problemele de sănătate a mii de oameni care vin în centrele nostre atât din tara cât şi din strainatate. Am deservit constant clientii noştri cu experienţă şi calitate timp de 14 ani.

Rota Transplant de Păr ofera cele mai bune servicii pentru dumneavoastră prin centrul nostru din Istambul sub protecţia unui spital, precum şi cu centrele noastre din Izmir. Rota Transplant de Păr a câştigat încrederea clientilor mulţumită serviciilor noastre de calitate şi a echipamentului tehnic. Ne-am dovedit calitatea prin cererile uriașe de peste hotare și  din interiorul țării, pentru serviciile noastre.

Într-o eră a evoluțiilor tehnologice, ştiinta medicale beneficiază, de asemenea, de multe inovații. Institutiile de sănătate, care nu au suficientă tehnologie rămâna în urmă. Rota Transplant de Păr este la curent cu tehnologia actuala prin echipamentul nostru, și tratează pacienţii prin intermediul acestei tehnologii avansate, astfel încât rata de eroare a operațiilor și tratamentelor scade. Instituția noastră de sănătate este la fel de sensibila cu privire la angajarea de personal de bună calitate, cum suntem cu privire la menținerea tehnologiei avansate; în acest fel, suntem capabili sa oferim cele mai bune servicii pacientilor noştri. Tratăm  pacientii şi facem operații estetice într-un mediu steril, în centrele noastre.

Una dintre cele mai importante aspecte pentru o instituție de sănătate este acela de a avea personal de înaltă calitate și cu experiență. Rota Transplant de Păr oferă servicii de încredere pacienţilor noştri datorita personalului cu experiență, așa cum ne arata cererea  în creștere pentru Rota Transplant de Păr. Avem mulți pacienți atat din țară cat și din străinătate.


Galerie foto